Zorgverleners in Regio Raalte

Filter hieronder op de discipline waar je naar zoekt, scroll naar beneden en vind de passende zorgverlener bij jou in de buurt!

Fysiotherapie

Als beweegspecialist in de oncologie begeleiden wij mensen die beperkingen ervaren die ontstaan zijn door het ziekteproces of de behandeling hiervan. Door middel van een programma op maat, in de vorm van kracht- en conditietraining, kunnen we een positieve invloed uitoefenen op klachten als vermoeidheid, energieverlies en bijvoorbeeld conditieverlies. We zullen u helpen om de kwaliteit van leven te verhogen en bieden hulp om met voldoende zelfvertrouwen terug te keren in uw dagelijkse activiteiten, werk en sport. Oedeem fysiotherapie Oedeemfysiotherapie is een specialisatie die al langer bekend is in de zorg voor onder ander oncologische klachten en postoperatieve problematiek. Het richt zich op de behandeling van de klachten die er ontstaan door het (lymf)oedeem en/of littekens.

Lizethe Journée

Jan van Arkelstraat 3a 0572-351040

8131 EN Raalte Info@fysiotherapiesalland.nl

Oedeem Fysiotherapeut en Oncologie Fysiotherapeut MSc. Fysiotherapie Salland

Elles De Brouwer

Jan van Arkelstraat 3a 0572-351040

8131 EN Raalte Info@fysiotherapiesalland.nl

Oncologie Fysiotherapeut MSc. Fysiotherapie Salland

Ergotherapie

La Vie, ergotherapie en coaching begeleid mensen met chronische vermoeidheid en pijnklachten. Door middel van concrete, praktische adviezen meer mogelijkheden creëren, balans vinden in wat je wil/kan en wanneer mogelijk duurzaam opbouwen. We kijken naar alle dagelijkse handelingen die niet (meer) lukken en zoeken samen naar hoe het wel weer kan.

Célie Journée

Nijboershof 16 06-48270079

8107 BR Broekland Celie@ergotherapielavie.nl

Ergotherapeut La Vie, Ergotherapie & Coaching

Logopedie

Door de ziekte, kanker of de behandeling van kanker kunnen problemen ontstaan waar de logopedist u bij kan helpen. Denkt u hierbij aan: Eet- en/of drinkproblemen. Problemen met het slikken. Spraakproblemen, communicatieproblemen, woordvindingsproblemen e.d. Stem- en ademproblemen. De logopedist leert u compensatietechnieken aan en geeft adviezen zodat u veilig kan eten en drinken. De logopedist helpt u bij uw stem, spraak en communicatie en kan alternatieve communicatiehulpmiddelen aanreiken. Denkt u hierbij bijv. aan een spraakversterker, gespreksboek, spreekdop.

Dorothé Groen-Schulten

Fazant 32 06-18216129

8103 EL Raalte Dorothe@logopediesalland.nl

Logopediepraktijk Salland

Voeding & Diëtiek

Bij ziekte speelt voeding een belangrijke rol. Zo is bijvoorbeeld de energiebehoefte vaak verhoogd en is een optimale inname van eiwitten belangrijk om spierverlies te voorkomen en de spiermassa te behouden. Bij ziekte kunnen veranderingen optreden in het eetpatroon, wat gevolgen kan hebben voor de voedingsinname. Zo kan bijvoorbeeld ondervoeding optreden als gevolg van een verminderde eetlust door bijvoorbeeld geur- en smaakverandering. De diëtist kan een voedingsadvies opstellen wat past bij uw situatie.

Janine de Groot

Aan-huis behandeling 085-3035750

j.degroot@malnucare.nl

Diëtist Malnucare

Verliesbegeleiding & psychosociale hulpverlening

Mijn naam is Marion Korenromp-Herder, mijn praktijk Nabij, praktijk voor verliesbegeleiding & psychosociale hulpverlening staat voor leven, beleven, verwerken, verweven. De begeleiding wordt ingezet bij verlies van gezondheid, verlies van en door (echt)scheiding, verlies door de dood, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en levensvraagstukken. Alle leeftijden zijn welkom in de praktijk. Mijn glas is meestal half vol, ik ben empathisch, graag samenwerkend en ik werk passievol! Voel je welkom om kennis te maken en kijk vooral ook op www.nabijverliesbegeleiding.nl.

Marion Korenromp-Herder

Kerkstraat 10 06-48201951

8102 EA Raalte nabij@live.nl

Psychosociaal therapeut