Zorgverleners in Regio Meppel

Filter hieronder op de discipline waar je naar zoekt, scroll naar beneden en vind de passende zorgverlener bij jou in de buurt!

Fysiotherapie

Fysiotherape Meppel

Annette Emmink

Molenstraat 32a 0653760693

7941 AW Meppel info@justbalance.nl

Orthomoleculair therapeut en Yogadocent

Jenny Wanders

Commissaris de Vos van Steenwijklaan 2 0522-255555

7942 XK Meppel info@fysiodecommissaris.nl

Orofaciaal Fysiotherapeut / Master Manueel therapeut Fysio De Commissaris

Oedeemfysiotherapie

De Oedeemfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van lymfoedeem. Oedeem is een abnormale ophoping van vocht als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Bij oncologische patiënten kan dit een gevolg zijn van een operatie of wanneer de tumor een verstoring in dit evenwicht geeft. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het geven van littekenbehandeling, fibrose- en bindweefselbehandeling.

Berdien van den Akker

Schoolstraat 4 0522-237530

7941 CA Meppel charlotteklijnstra@primalife.nl

Oncologie- en Oedeemfysiotherapeut Prima Life

Oncologiefysiotherapie

De oncologiefysiotherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut die zich bezig houdt met de fysiotherapeutische behandelingen en het coachen van oncologische patiënten. Als specialist zijn wij optimaal op de hoogte van de mogelijkheden en de beperkingen of onmogelijkheden van de patiënt bij de soms complexe problematiek van deze patiëntengroep. Er wordt samen een behandelplan gemaakt dat gericht is op uw wensen voor de toekomst.

Charlotte Klijnstra

Schoolstraat 4 0522-237530

7941 CA Meppel charlotteklijnstra@primalife.nl

Oncologiefysiotherapeut Prima Life

Bedrijfsarts Consulent Oncologie

Een bedrijfsarts Consulent Oncologie is een bedrijfsarts met extra expertise op het gebied van kanker en werk. Het is dé specialist om werknemers met gevolgen van kanker(behandeling) te ondersteunen. Hij adviseert kankerpatiënten en hun behandelaren bij problemen op het gebied van (arbeids)revalidatie, werkhervatting en behoud van werk. De BACO kan vroeg in het behandel traject meedenken over alternatieve behandelingen gericht op het kunnen blijven functioneren in werkzaamheden met een specifieke belasting. Ook kan de BACO kan worden ingeschakeld als de re-integratie stagneert of als in de loop van de tijd late effecten optreden die een duurzame werkhervatting belemmeren. De BACO overlegt, daar waar gewenst, met de behandelaars. Indien gewenst en in overleg met de patiënt, adviseert de BACO ook de werkgever over aanpassingen in het werk die optimaal functioneren positief beïnvloeden.

Cobi Oostveen

0683251500

c.oostveen@corw.nl

Bedrijfsartsconsulent Oncologie Zelfstandig ondernemer; Als BACO zijn we onderdeel van de NVKA en op de website staat informatie over de BACO: www.NVKA.nl

Reïntegratiecoach

Als coach begeleid je de werknemer stap voor stap in zijn proces en adviseer ik de werkgever op transparante wijze. De persoonlijke aanpak is erop gericht om voor zowel werkgever als werknemer het gewenste resultaat te bereiken. Voorwaarde voor een succesvol re-integratietraject is een goede afstemming tussen beide partijen. Als coach bied je praktische en oplossingsgerichte ondersteuning.

José Provoost

Brede Haven 6 0640952344

5211 TL 's-Hertogenbosch info@stap.nu

Reïntegratiecoach Kanker en Werk Stap Nu (regio Noordoost-Nederland)